Returnare și schimb

RETUR
Consumatorul/cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului (conform OUG 34/2014).

In momentul primirii comenzii, recomandam insistent tuturor clientilor sa verifice temeinic produsele inainte de a le folosi. Va informam ca funkymag.ro nu se obliga sa returneze cheltuielile de transport. Orice produs trebuie returnat sub responsabilitatea si costurile consumatorului/cumparatorului. Funkymag.ro nu poate fi tras la raspundere pentru produse pierdute sau intarziate in momentul returnarii.
Puteti returna produsele prin Fan Courier, iar suma de bani platita de dvs. va fi returnata integral, mai putin costurile de transport si comisionul bancar aferent viramentului pentru suma returnata in valoare de 5 lei, in termen de 14 zile de la primirea coletului de catre noi. Rambursarea contravalorii produselor returnate se face doar prin transfer bancar, in contul IBAN specificat.

Orice intentie de retur a unui produs trebuie sa fie comunicata in scris prin email. Produsele se returneaza doar in ambalajul original primit de la comerciant si cu eticheta intacta. Nu se accepta ca retur produsele care au semne de utilizare, au eticheta rupta sau care nu contin ambalajul original primit de la comerciant. Duceti articolele pe care le returnati, la un centru de preluare expedieri Fan Courier, din Romania.

SCHIMB PRODUSE

In cazul in care marimea comandata nu se potriveste, solicitarea de schimb a produselor se face in scris prin email, in termen de 14 zile de la data primirii coletului de catre consumator/cumparator.

Orice intentie de retur in vederea schimbului unui produs trebuie sa fie comunicata in scris prin email. Produsele se returneaza doar in ambalajul original primit de la comerciant si cu eticheta intacta. Nu se accepta ca retur produsele care au semne de utilizare, au eticheta rupta sau care nu contin ambalajul original primit de la comerciant.

Ulteriorprimirii produsului returnat in vederea schimbului, se va expedia produsul cu noua marime solicitata.

Taxele de transport tur/retur aferente schimbului de produse, se vor suporta in totalitate de catre consumator/client/cumparator.

Duceti articolele pe care le returnati, la un centru de preluare expedieri Fan Curier, din Romania.

Completează formularul de mai jos dacă dorești să returnezi un produs sau vrei să-l schimbi:

Cerere de schimb/retur:

[contact-form-7 id=”177626″ title=”Formular de retur”]