Cizme copii:

 Cizme Copii, vouă ce vă place să purtați? Fie ca va inspirati din personajele preferate din filme sau desene animate, fie ca pur si simplu va doriti sa aveti incaltari usoare, frumoase si tocmai bune pentru a merge la scoala sau la joaca, incaltamintea voastra trebuie sa fie una pe masura asteptarilor.

Părinți, piciorul micuțului tău are nevoie de o încălțăminte ușoară și comodă pentru a se putea bucura liniștit de primii săi pași, pentru a merge la scoala sau la joaca. FunkyMag vă propune o gamă largă de încălțări, cizme copii pentru micuțul tau.

Cu imprimeuri sau nu, pentru fete, dar și pentru băieți, ușoare la încălțat și comode, cizmele noastre pentru copii vor aduce un zambet pe chipul copilului tau. Descoperă lumea alături de copilul tău. Bucurați-vă de primii pași funky!

Lasă-ți micuțul să fie funky! Invata-l de mic sa fie elegant si sa-si asorteze tinuta! Vrei sa fie original? Ajuta-l sa aleaga cu ce vrea sa se imbrace in ziua respectiva. Ofera-i sfaturi cum sa asorteze incalmintea cu restul tinutei. Astfel il vei invata cum sa fie in pas cu moda.

Cat de des ar trebui sa cumperi incaltaminte pentru copii?

Daca bugetul si spatiul iti permite, poti cumpara incaltaminte pentru copilul tau ori de cate ori vrei si ce model doresti. Dar ia in considerare sa verifici daca cizmele cumparate se mai potrivesc pe piciorusele copilului tau. Fa acest lucru cel putin o data pe luna. Toti copiii cresc in ritmuri diferite, dar te poti astepta sa cumperi incaltaminte pentru copii de dimensiuni mai mari, cel putin odata la fiecare trei-sase luni. 

Va oferim o gama variata de cizme pentru copii. Descopera modelele noastre de cizme pentru copii. Fii in pas cu moda, fii funky cu colectiile noastre de incaltaminte, cizme pentru copii!

Care este primul pas? Comandă o pereche de încălțări, cizme, de pe site, poartă-le cu plăcere, aruncă o privire la produsele din celelalte categorii pentru copii și trimite-ne un feedback pe sait sau pe pagina noastră de Facebook! Fii funky! Încălțămintea este primul pas!

https://www.facebook.com/funkymag/

https://www.funkymag.ro/categorie-produs/copii/incaltaminte-copii/cizme-copii/